top of page

WIE ZIJN WE?

*WIE EEN ADVERTENTIE PLAATST "IN DE KIJKER" KRIJGT ER MOMENTEEL OOK EEN GRATIS ONLINE VERMELDING BIJ! Dit t.e.m. 31 december 2022.

"IN DE KIJKER" focust op je doelgroep!

  • Gericht

Het is bewezen dat mensen voor meer dan 90% van hun aankopen of diensten een beroep doen op handelaars uit eigen streek. Het heeft dus geen zin om dure advertenties te plaatsen in gouden of andere gele gidsen die in een verre boog op meer dan twintig kilometer van je cliënteel terechtkomen. Zonde van het weggegooid geld is dat. Wie "In De Kijker" adverteert, investeert zijn reclamebudget gericht: in zijn eigen gemeente of in de onmiddellijke buurgemeenten.

  • Bij iedereen

Veel reclame verdwijnt in de onoverzichtelijke pak papier die iedereen wekelijks thuis in de bus krijgt. Bij onze gids zal dit anders zijn! Onze streekgids verschijnt daarom als toonbank display op verschillende openbare plaatsen, wachtzalen, langs de weg, enz. Indien hierom gevraagd word voor de druk van de gids om deze thuis te ontvangen, kan de gids naar u als adverteerder apart in gesloten omslag opgestuurd worden en zal zo niet te verwarren zijn met andere reclamebladen die in de bus komen. Ook bij wie een sticker kleeft dat hij geen reclamedrukwerk wenst.

  • 1 JAAR "In De Kijker zal ongeveer 1 keer per jaar gedrukt worden, Al die tijd zal onze gids nauwgezet bijgehouden door de mensen, want niemand zal de gids kunnen missen. Dat wil zeggen dat al die tijd je advertentie ook in het oog springt. Niet zal de gids maar 1 keer bedeeld worden, hij zal een gans jaar door aangevuld worden op verschillende plaatsen in uw regio waar onze toonbank-displays geplaatst zullen worden, en is het dus mogelijk voor iedereen ook van buiten de rand gemeenten een exemplaar van de gids mee te nemen! Dit zolang de voorraad strekt. Onze bedoeling is dus dat u zeker "In De Kijker" staat. Ken je nog uitgaven waar je reclame zo lang dagelijks rendeert en tegen onze eerlijke onklopbare prijzen?

*In De Kijker - Uw Streekgids is een privé initiatief.

Om eventuele misverstanden te vermijden vermelden wij bij deze geen enkele samenwerking te hebben met geen enkele openbare instellingen of gemeentediensten, noch verbonden zijn aan politieke partijen of verenigingen, noch door deze financieel gesteund worden.

EIGEN RECLAME BEDELING 

Hebt u een eigen folder of flyer van uw zaak en zou u deze graag bedeeld zien in uw regio en of samengevoegd hebben in onze streekgids "In De Kijker" ? Aarzel dan zeker niet ons hiervoor te contacteren en onze speciale condities te raadplegen.

Bel 03/808 40 36

bottom of page