IN DE KIJKER - UW STREEKGIDS!

In De Kijker

Uw Streekgids!

WIE ZIJN WE?

*WIE EEN ADVERTENTIE PLAATST "IN DE KIJKER" KRIJGT ER MOMENTEEL OOK EEN GRATIS ONLINE VERMELDING BIJ! Dit t.e.m. 31 december 2019.
"IN DE KIJKER" focust op je doelgroep!  1. Gericht
    Het is bewezen dat mensen voor meer dan 90% van hun aankopen of diensten een beroep doen op handelaars uit eigen streek. Het heeft dus geen zin om dure advertenties te plaatsen in gouden of andere gele gidsen die in een verre boog op meer dan twintig kilometer van je cliĆ«nteel terechtkomen. Zonde van het weggegooid geld is dat. Wie "In De Kijker" adverteert, investeert zijn reclamebudget gericht: in zijn eigen gemeente of in de onmiddellijke buurgemeenten.
  2. Bij iedereen
    Veel reclame verdwijnt in de onoverzichtelijke pak papier die iedereen wekelijks thuis in de bus krijgt. Bij onze gids zal dit anders zijn!  Onze streekgids zal apart naar onze adverteerders in gesloten omslag opgestuurd worden en zal zo niet te verwarren zijn met andere reclamebladen die in de bus komen. Ook bij wie een sticker kleeft dat hij geen reclamedrukwerk wenst.
  3. 1 JAAR "In De Kijker zal ongeveer 1 keer per jaar gedrukt worden, Al die tijd zal onze gids nauwgezet bijgehouden door de mensen, want niemand zal de gids kunnen missen. Dat wil zeggen dat al die tijd je advertentie ook in het oog springt.Niet zal de gids maar 1 keer bedeeld worden, hij zal een gans jaar door aangevuld worden op verschillende plaatsen in uw regio waar onze toonbank-displays geplaatst zullen worden, en is het dus mogelijk voor iedereen ook van buiten de rand gemeenten een exemplaar van de gids mee te nemen! Onze bedoeling is dus dat u zeker "In De Kijker" staat.  Ken je nog uitgaven waar je reclame zo lang dagelijks rendeert en tegen onze eerlijke onklopbare prijzen?


*In De Kijker - Uw Streekgids is een prive inititief.
Om eventuele misverstanden te vermijden vermelden wij bij deze geen enkele samenwerking te hebben met geen enkele openbare instelling of gemeentediensten, noch politiek verbonden te zijn aan politieke partijen of vereniging noch door deze financieel gesteund worden.