top of page

Beste adverteerder,

Het plaatsen van een advertentie naar keuze, met logo, tekst en in kleur voor het formaat van een visitekaart hebt u al voor slechts €198, dit voor de editie 2024.

Dit afhankelijk van regio.

Uiteraard wordt de gids volledig in kleur gedrukt! De gids zelf wordt een A5 formaat.

Onze streekgids "In De Kijker" zal verspreid worden per post en zal ook te vinden zijn in winkels zoals bv. bakker, slager, waar men daar als klant gratis een exemplaar kan meenemen.

Een inlassing is telkens éénmalig.

Als dit een keer mag gebeuren, dan gelieve voor akkoord uw gewenste advertentie,tekst en of logo naar ons door te mailen aub.

Indien u wenst dat er iets niet zichtbaar mag zijn en of veranderd dient te worden in uw advertentie of tekst, gelieve dit er dan bij te vermelden aub zodanig wij voor u de nodige aanpassingen kunnen verwezenlijken op onze grafische afdeling. Indien u zelf niet over een logo beschikt, gelieve dit dan eveneens per e-mail te melden zodat wij voor u een ontwerp kunnen maken op basis van uw adresgegevens, naam van de zaak en/of openingstijden.

U vindt de advertentiemogelijkheden terug in het tabblad "FORMATEN EN TARIEVEN" .

*In De Kijker - Uw Streekgids is een privé initiatief.

Om eventuele misverstanden te voorkomen vermelden wij bij deze geen enkele samenwerking te hebben met geen enkele openbare instellingen of gemeentediensten, noch verbonden te zijn aan politieke partijen of verenigingen, noch door deze financieel gesteund worden.

Met dank aan: Tomorrowland

bottom of page